Fitzroy ontwikkelt campagne Stoov voor de Koukleum

Fitzroy ontwikkelt campagne Stoov voor de Koukleum

Reclamebureau Fitzroy ontwikkelde een Europese merkcampagne voor Stoov, de Nederlandse maker en bedenker van duurzame warmtekussens en -dekens. 

Stoov is er voor de Koukleum

We hebben allemaal een persoonlijke temperatuur waarbij we ons het lekkerst voelen, maar een huis of andere leefruimte heeft vaak maar één temperatuur. Dit resulteert in de voor veel mensen herkenbare situatie, waarbij de ene persoon in een T-shirt zit en de ander de avond volledig ingepakt in joggingpak, pantoffels, truien en onder dekens doorbrengt. Niet bepaald gezellig voor de niet-Koukleum, om over de ruzie over de thermostaat nog maar te zwijgen. De oplossing? Verwarm jezelf en niet de ruimte om je heen. Dat is fijn voor jou, maar ook voor de planeet. Dat is en blijft dan ook de boodschap van Stoov.

De wereld veroveren

Ilse van Loon, Director Brand & Communications bij Stoov: "Vorig jaar lag de focus op het onder de aandacht brengen van onze naam en de categorie warmtekussens. Dat deden we met een warme en functionele campagne. We willen nu de wereld veroveren en daarom vertellen we in deze campagne een herkenbaar verhaal.

Samen met merkstrateeg Margot Bouwman hebben we afgelopen jaar onze merkstrategie aangescherpt. Daarnaast hebben we uitgebreid onderzoek gedaan met Blauw Research om ons nog meer te kunnen verdiepen in onze doelgroep. We zijn meer dan klaar voor een volgende stap in het bouwen van ons merk. Dat doen we ook in nieuwe markten. Samen met Fitzroy hebben we met veel liefde en plezier aan de campagne gewerkt en we zijn trots op het eindresultaat."

Drie koukleum-kostuums

Jur Baart, oprichter van Fitzroy: "Het was fijn samenwerken met het energieke team van Stoov en Blauw Research. We wilden heel graag de doelgroep aanspreken op een herkenbare, onderscheidende en leuke manier. Samen met Deux d'Amsterdam hebben we drie koukleum-kostuums ontwikkeld om het fenomeen tot leven te brengen. Deze zijn ook in de televisiecommercials te zien, die draaien om de Koukleum. De campagne kan de grens over; het is daar getest en ook daar werd deze met een glimlach ontvangen."

De duurzame oplossing

In de commercials gaat de Koukleum onder meerdere truien, dekens en mutsen door het leven. Je vindt de Koukleum bibberend op de bank of onderweg naar de thermostaat om die hoger te zetten – tot ergernis van haar partner. De Koukleum heeft het altijd koud en is op zoek naar iedere mogelijke manier om zichzelf te verwarmen. Gelukkig is de (duurzame) oplossing om de kou te verslaan binnen handbereik: het Stoov warmtekussen.

De campagne is live in Nederland en Duitsland. In Februari zal de campagne lopen in Oostenrijk en UK.

wwww.fitzroy.nl

www.nl.stoov.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.