Marketing Report
Fitzroy ontwikkelt propositie The Social Pact: Make Change. Not Money nieuws

Fitzroy ontwikkelt propositie The Social Pact: Make Change. Not Money

Make Change. Not Money: dat is de boodschap waarmee uitzendbureau The Social Pact als disruptor de markt wil opschudden. Het uitzendbureau wil jongeren aanspreken die op de eerste plaats een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij en daar ook nog goed aan willen verdienen. Fitzroy is verantwoordelijk voor de positionering.

The Social Pact is er voor de jongeren die nadenken over hun toekomst, over de stand van zaken op gebied van maatschappelijke en sociale kwesties en alle vlakken van diversiteit. “Make change. Not (just) money.” is dan ook een uithaal naar andere grote spelers in de markt die enkel het verdienen van geld verheerlijken.

De boel opschudden

Gewapend met een grote digitale abri, een camera crew en veel lef vertrok The Social Pact afgelopen maandag naar het hoofdkantoor van YoungCapital om daar stof te doen opwaaien. De actie trok veel bekijks. Omstanders maakten foto’s, stelden vragen en zelfs wat medewerkers van YoungCapital kwamen naar buiten om te kijken wat er aan de hand was.

Max Walraven, medeoprichter van The Social Pact: “De markt heeft recht op een ander geluid. Al veel te lang gaat werk over het individu: verdien geld, werk aan je CV, doe ervaring op, etc. Dit zijn, als je het ons vraagt, allemaal hygiëne factoren, randvoorwaarden van werk. Kom je werken voor The Social Pact dan weet je naast al deze randvoorwaarden één ding zeker: je werkt altijd voor een opdrachtgever die een positieve bijdrage levert aan de maatschappij.”

Merken die evolueren en kritisch kijken naar wat hun positie is binnen hun markt en hoe ze kunnen bijdragen aan positieve verandering. De merkbelofte van The Social Pact is geboren uit precies zo’n vraag.

Jur Baart, mede-oprichter van Fitzroy: “The Social Pact is een partij die is ontstaan vanuit een intrinsieke motivatie om positieve verandering te brengen, die jongeren begrijpt, die het lef heeft om met een schurende propositie de markt te gaan bestrijken en dan ook nog de bewijsvoering op orde heeft. Een mooie klant die durft.”

www.fitzroy.nl

https://www.thesocialpact.nl/

Lees ook:

Smyle, Fitzroy en Tim Hoekstra met plasticvrije strandafbeelding op Plastic Free Day

31-05-2023 | 19:56:00
Het tandpastamerk Smyle en strandkunstenaar Tim Hoekstra hebben op Plastic Free Day (25 mei) de handen ineen geslagen om een advertentie te maken op het zandstrand van IJmuiden. Dit naar een idee van Fitzroy

Fitzroy en uitzendbureau The Social Pact lanceren herpositionering

15-05-2023 | 15:26:01
Strategisch en creatief bureau Fitzroy kreeg van The Social Pact de vraag om de positionering en daarmee ook de identiteit van dit uitzendbureau aan te scherpen. The Social Pact richt zich met name op jongeren tot zo’n 25 jaar die een tijdelijke baan of bijbaan willen hebben bij een bedrijf met dat maatschappelijke impact wil maken.

Fitzroy, Glenfiddich en BYBORRE lanceren Taste The Future

08-05-2023 | 11:28:00
Hoe ziet de wereld eruit in de verre toekomst? Die vraag staat centraal op Taste The Future, het platform voor ontwerpers om hun ideeën over de toekomst te delen. Gelanceerd door Glenfiddich en BYBORRE, in samenwerking met creatief bureau Fitzroy

Whitepaper Artemis Academie & Fitzroy: Van branding naar blanding

24-04-2023 | 10:27:00
Artemis Academie en Fitzroy hebben hun krachten gebundeld, wat resulteerde in een whitepaper rond vijf shifts in food & drinks.

[Vacancies] Fitzroy has a position for a Medior Project Manager

24-03-2023 | 10:59:00
Fitzroy is directly looking for a Medior Project Manager

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.