Fitzroy ontwikkelt propositie The Social Pact: Make Change. Not Money

Fitzroy ontwikkelt propositie The Social Pact: Make Change. Not Money

Make Change. Not Money: dat is de boodschap waarmee uitzendbureau The Social Pact als disruptor de markt wil opschudden. Het uitzendbureau wil jongeren aanspreken die op de eerste plaats een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij en daar ook nog goed aan willen verdienen. Fitzroy is verantwoordelijk voor de positionering.

The Social Pact is er voor de jongeren die nadenken over hun toekomst, over de stand van zaken op gebied van maatschappelijke en sociale kwesties en alle vlakken van diversiteit. “Make change. Not (just) money.” is dan ook een uithaal naar andere grote spelers in de markt die enkel het verdienen van geld verheerlijken.

De boel opschudden

Gewapend met een grote digitale abri, een camera crew en veel lef vertrok The Social Pact afgelopen maandag naar het hoofdkantoor van YoungCapital om daar stof te doen opwaaien. De actie trok veel bekijks. Omstanders maakten foto’s, stelden vragen en zelfs wat medewerkers van YoungCapital kwamen naar buiten om te kijken wat er aan de hand was.

Max Walraven, medeoprichter van The Social Pact: “De markt heeft recht op een ander geluid. Al veel te lang gaat werk over het individu: verdien geld, werk aan je CV, doe ervaring op, etc. Dit zijn, als je het ons vraagt, allemaal hygiëne factoren, randvoorwaarden van werk. Kom je werken voor The Social Pact dan weet je naast al deze randvoorwaarden één ding zeker: je werkt altijd voor een opdrachtgever die een positieve bijdrage levert aan de maatschappij.”

Merken die evolueren en kritisch kijken naar wat hun positie is binnen hun markt en hoe ze kunnen bijdragen aan positieve verandering. De merkbelofte van The Social Pact is geboren uit precies zo’n vraag.

Jur Baart, mede-oprichter van Fitzroy: “The Social Pact is een partij die is ontstaan vanuit een intrinsieke motivatie om positieve verandering te brengen, die jongeren begrijpt, die het lef heeft om met een schurende propositie de markt te gaan bestrijken en dan ook nog de bewijsvoering op orde heeft. Een mooie klant die durft.”

www.fitzroy.nl

https://www.thesocialpact.nl/

Lees ook:

Fitzroy ontwikkelt gamingcampagne voor ANWB Private Lease

17-05-2024 | 09:30:00
ANWB Private Lease is de digitale wereld van Gran Turismo 7 ingedoken met hun Private Lease-modellen

[Vacancy] Fitzroy has a position for Medior Project Manager

06-05-2024 | 10:40:00
Fitzroy is directly looking for a Medior Project Manager

Fitzroy ontwikkelt OOH-campagne Heinz: Helping reduce food waste since 1869

25-04-2024 | 09:19:00
In de AI-visuals van de campagne word je meegenomen door drie verschillende tijdsperioden waarin eten wordt geconsumeerd dat anders zou zijn weggegooid

Moco Museum kiest voor Fitzroy

16-04-2024 | 09:02:00
Fitzroy is gevraagd om het museum te helpen op het gebied van marketingcommunicatie in de verschillende landen

Fitzroy en Smyle creëren sneeuwkunstwerk met Simon Beck in strijd tegen plastic

12-04-2024 | 10:40:00
Dit kunstwerk zendt een urgente maatschappelijke boodschap over het maken van plasticvrije keuzes

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.