Marketing Report
Fiverr lanceert platform Togetherr nieuws

Fiverr lanceert platform Togetherr

Fiverr stapt in de reclamewereld met de lancering van Togetherr. Het platform maakt gebruik van artificial intelligence en machine learning om creatieve teams samen te stellen en vervolgens per project te koppelen aan opdrachtgevers. Het platform is door Fiverr ontworpen en gebouwd en wordt ondersteund door meerdere toonaangevende namen uit de reclamewereld.

Amir Guy, General Manager van Togetherr: "Lang voor de pandemie zat de reclamesector vast in een sleur, die de creatieve energie en ambitie die ooit kenmerkend waren voor onze sector, langzaam verstikte. Het agency-of-record (AOR) model, gebaseerd op forse retainers en complexe processen, voldoet niet meer aan de behoeften van de opdrachtgever van vandaag. Opdrachtgevers willen veel meer voor minder, en sneller. Pogingen om aan deze behoeften te voldoen zonder het complexe systeem van onze sector te veranderen waren tevergeefs. De afgelopen twee jaar hebben onze klanten geleerd dat ze hun creativiteit elders kunnen vinden en beter en sneller campagnes kunnen maken.”

Micha Kaufman, CEO van Fiverr: "Nu nieuwe en belangrijke marketingkanalen de industrie blijven veranderen, denken merken opnieuw na over hoe ze creatieve output op de eenvoudigste manier kunnen maximaliseren. Togetherr is een platform dat als doel heeft nieuwe manieren van werken in de creatieve industrie mogelijk te maken en te versnellen. Wanneer je jezelf toestaat om verder te kijken dan het oude systeem en de manier waarop dingen altijd zijn gedaan in twijfel trekt, realiseer je je dat talent overal te vinden is, op een wereldwijde schaal. Je ontdekt ook dat diversiteit, die zo essentieel is voor creativiteit, echt mogelijk wordt als je verder gaat dan de oude constructies."

Het platform heeft momenteel meer dan 1100 creatieven en leiders in de advertentie-industrie, evenals dertig onafhankelijke bureaus, en het voegt elke dag talent toe. Campagnes en projecten beginnen bij een gemiddelde prijs van rond de 50.000 euro.

www.fiverr.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.