Marketing Report
Fiverr voert campagne voor immateriële, creatieve en persoonlijke cadeaus nieuws

Fiverr voert campagne voor immateriële, creatieve en persoonlijke cadeaus

Freelance platform Fiverr wil mensen aanmoedigen elkaar te verrassen met persoonlijke cadeaus en daarmee bewustwording creëren voor de trend van ontspullen. Fiverr heeft een pagina gelanceerd waar Nederlanders een freelancer de opdracht kunnen geven een creatief en origineel cadeau te maken, zoals een persoonlijk muzieknummer of een video.

Met de feestdagen in aantocht wil het freelance platform een lans breken voor immateriële  cadeaus. Fiverr hoopt daarmee dat persoonlijke cadeaus aan populariteit winnen.

Peggy de Lange, Vice-president International Expansion bij Fiverr "Er is sprake van een lichte tegenstrijdigheid in onze maatschappij, waarin speciale verkoopdagen met hoge kortingen zoals Black Friday populair zijn, maar ook de trend van ontspullen in trek is. De consument is gevoelig voor kortingen, maar ervaart ook het gevoel teveel spullen te hebben. Met het oog op de decembermaand hopen wij de Nederlander warm te maken om een uniek cadeau te geven dat een diepe indruk achterlaat, zonder een product te kopen."

www.fiverr.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief