Marketing Report
Frank Bitter Managing Director Media bij Candid nieuws

Frank Bitter Managing Director Media bij Candid

Candid heeft Frank Bitter aangesteld als leider van de mediatak binnen de platformorganisatie. Hij zal in zijn functie samen met de agency leads van M2Media en het te fuseren STROOM en de Media Maatschap, verantwoordelijk zijn voor de groei van deze bureaus.

Het meest recent was Frank Bitter hij Managing Director EMEA bij Mediacom. Hij werkte zowel in nationale als internationale context en was verantwoordelijk voor het bouwen van Mediacom tot een topspeler vanaf 2006. 

Edward Knol, Chief Operating Officer van Candid: “Frank is een enorme aanwinst voor ons. Hij heeft bewezen goed te kunnen bouwen aan de groei van klanten, het verder ontwikkelen van teams, het verder uitbouwen van proposities en het optimaliseren van de dienstverlening. En Frank doet dat met zowel professionele als menselijke eigenschappen die perfect passen binnen Candid.”

Rudiger Wanck, CEO, Candid: “Met de komst van Frank met al zijn kennis en ervaring onderstrepen we nogmaals onze ambities en de sterke groei die we met het Candid platform doormaken.”

Frank Bitter: ‘'Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en ambitie van de mensen van M2Media, STROOM, De Media Maatschap en de media services unit. De mediadivisie van het Candid Platform heeft enorme potentie en ik heb er dan ook veel zin in om samen met deze teams de groeiambities verder vorm te geven."

www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.