Fritz-kola lanceert suikervrije superzero met campagne

Fritz-kola lanceert suikervrije superzero met campagne

Fritz-kola superzero is een suikervrije variant van de fritz-kola die het bedrijf heeft geïntroduceerd. Daarbij wordt veel cafeïne, een kolanoot-extract, een vleugje citroen en geen suiker gebruikt. Deze smaak uit het fritz-assortiment kan inmiddels besteld worden bij de groothandel. Fritz-kola superzero is veganistisch.

Lancering

De lancering zal gepaard gaan met promoties op evenementen, live proeverijen, samplings, pr, socialmedia-activiteiten en zichtbaarheid in de horeca. De advertenties zullen te zien zijn in onder meer gastro-magazines, presentatieboxen, out-of-home (op een later moment) en wildplakken. Daarnaast krijgt de campagne vorm op social media, met name Instagram, guerrillamarketing en sampling.

Voor de buitenreclame wordt JCDecaux en Stadsbehang ingezet. Boutique agency Our Studio en Rocket&Wink uit Hamburg (Duitsland) is ingezet als reclamebureau. Voor de Nederlandse pr is Prevolution Communications ingehuurd.

Fritz-kola is een initiatief van Lorenz Hampl en Mirco Wolf Wiegert (twee Duitse studenten) in Hamburg en werd in 2003 gelanceerd, waarna limonad1es en spritzers op basis van sap is gelanceerd. Inmiddels is het bedrijf actief in onder meer Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Denemarken, Zweden, België en Nederland.

www.fritz-kola.com

Lees ook:  

KesselsKramer ontwikkelt campagne voor Holland Festival

12-06-2024 | 12:08:00
De campagne voor het festival is het eerste resultaat van de meerjarige samenwerking met KesselsKramer. Voor de fotografie is samengewerkt met fotografenduo Blommers/Schumm

Kaliber ontwikkelt vervolg werkgeverscampagne Rabobank

12-06-2024 | 10:07:00
Hun doel is om de CO2-uitstoot van de IT-systemen bij Rabobank inzichtelijk te maken en waar mogelijk te verminderen

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

0930 verwelkomt Santa Maria en start activatiecampagne

11-06-2024 | 15:00:00
0930 creative agency lanceerde voor haar nieuwe klant Santa Maria een activatie in het hart van Utrecht.

Home ontwikkelt campagne voor Platform Doei Tabaksindustrie

11-06-2024 | 14:23:00
Platform Doei Tabaksindustrie stelt in de campagne de werving van de tabaksindustrie aan de kaak en komt zelf met een eigen wervingscampagne.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.