Marketing Report
Futurefactor wereldwijde partner van Chuck Studios

Futurefactor wereldwijde partner van Chuck Studios

Communicatiebedrijf Futurefactor zal Chuck Studios ondersteunen bij het ontwikkelen van hun internationale communicatiestrategie en positionering. Chuck Studios, een wereldwijde creatief productiebedrijf gespecialiseerd in food, kondigde onlangs aan dat deze een kantoor in de Amerikaanse stad Los Angeles heeft geopend.

Chuck Studios selecteerde Futurefactor als partner om de naamsbekendheid van het bedrijf internationaal te vergroten en om binnen Nederland, waar Chuck Studios ook creatieve en strategische diensten aanbiedt, de positionering te verdiepen. Met kantoren in Amsterdam, Londen en Los Angeles was Futurefactor de logische partner voor Chuck Studios om hen te ondersteunen bij hun ambities. 
 
Olaf van Gerwen, founder en global creative director, Chuck Studios: "Onze stap naar de Verenigde Staten betekende voor ons een nieuw en belangrijk hoofdstuk. Wij zochten daarbij een partner met een proven track record om ons te helpen met onze internationale ambities. Futurefactor vinkte alle vakjes aan."

Kerrie Finch, founding partner, Futurefactor: "Steeds meer merken en ondernemers zien in dat een oprechte missie en doelstelling essentieel zijn om succesvol te zijn in deze tijden. Olaf en Ellen zijn zulke ondernemers: ze leiden Chuck Studios met een inspirerende visie die aansluit bij onze waarden. Wij helpen ambitieuze merken als dit om de beste versie van zichzelf te zijn."

www.futurefactor.com
www.chuckstudios.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.