Gaby Bruggink (COO) en Menno van der Steen (Chief Data & MSc) naar GroupM

Gaby Bruggink (COO) en Menno van der Steen (Chief Data & MSc) naar GroupM

Bij GroupM Nederland is Gaby Bruggink gestart als Chief Operating Officer en Menno van der Steen als Chief Data and Marketing Science Officer. Beiden gaan zowel Operations als Data van de GroupM-vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Sittard verder uitbouwen

Gaby Bruggink komt vanuit Aberkyn en heeft daar als COO de integratie met McKinsey geleid. Daarnaast heeft zij haar sporen als COO verdient bij Capgemini, en daarvoor in diverse rollen binnen de Sogeti organisatie.

Menno van der Steen heeft in het verleden onder andere bij Mediabrands als Chief Data and Tech Officer gewerkt en in een marketingcommunicatie rol bij Schiphol. Menno is binnen de WPP groep bij Ogilvy en Y&R zijn carrière begonnen.

Maiko Valentijn, CEO van GroupM: "We hebben het afgelopen jaar enorme stappen gemaakt in de verdere integratie van onze groep, we werken samen om het vak van morgen vorm te geven en daarvoor hebben we ook de juiste talenten aangetrokken om ook de organisatie verder vorm te geven. Gaby heeft een achtergrond in Consultancy en IT en dat zijn precies de onderwerpen waar wij als groep grote stappen maken. Menno heeft een aanzienlijke staat van dienst in ons vakgebied en is met zijn brede interesses een verrijking voor de organisatie."

www.groupm.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.