Marketing Report
Geertje Boers Chief Operating Officer Born05

Geertje Boers Chief Operating Officer Born05

Geertje Boers is sinds 1 september 2019 Chief Operating Officer van het Utrechtse Born05. Ze wordt verantwoordelijk voor het optimaliseren van de organisatie en de dagelijkse operatie.

Rogier IJzermans, CEO Born05: “Born05 groeit hard. En bescherming van de cultuur bij die groei is enorm belangrijk. Geertje begrijpt dit als geen ander en weet onze sterke cultuur te vertalen naar een gezonde structuur. Dat is enorm waardevol. Als bureau moet je enerzijds snel kunnen reageren op veranderingen, terwijl je anderzijds ook wilt bouwen aan duurzame geïntegreerde oplossingen. Die combinatie vergt veel van een organisatie. Geertje heeft de afgelopen jaren bij onder meer Hyves, Radio538 en Talpa veel ervaring opgedaan op dit vlak, en past perfect bij ons DNA. We gaan veel van haar leren.”

Geertje Boers, COO Born05: “Ik ben al jaren nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Born05. De afgelopen anderhalf jaar heb ik als interimmer meegebouwd aan de nieuwe organisatie en ben enorm gehecht geraakt aan de creativiteit en bruisende energie van de club mensen. In de groei waarin het bedrijf nu zit, is er behoefte aan een vast team. En ik ben trots dat ik mijn interim-rol mag verruilen voor een vaste rol, en mee mag bouwen aan de verdere groei.”

Geertje Boers heeft de afgelopen twaalf jaar haar sporen verdiend als operationsprofessional. Ze begon haar carrière bij Hyves als operations manager. Daarna was zij tot 2014 digital director bij Radio 538. De afgelopen vijf jaar was zij als zelfstandig ondernemer werkzaam in diverse operations rollen voor onder meer Talpa Network. Daarnaast is ze co-founder van Dutch Independents Network.

Foto: Frederik Pot

www.born05.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.