Marketing Report
Global Media & Entertainment lanceert propositie voor B Corp gecertificeerde bedrijven nieuws

Global Media & Entertainment lanceert propositie voor B Corp gecertificeerde bedrijven

Buitenreclame-exploitant Global Media & Entertainment biedt B Corp gecertificeerde bedrijven een aangepast tarief met kortingen die tot 75 procent kunnen oplopen.

Op deze wijze wil Global Media & Entertainment de positieve impact van B Corp gecertificeerde bedrijven ondersteunen.

Volgens Global blijkt uit internationaal onderzoek dat Digital Out Of Home tot de meest milieuvriendelijk media behoort. Global biedt met de propositie haar volledige digitale netwerk (3.000+ schermen) aan en adviseert indien gewenst over de media inzet en creatie van de advertentie. Vanaf juni 2023 biedt Global deze propositie voor B Corp gecertificeerde bedrijven direct of via hun mediabureau.  

Eric Kip, managing director van Global in Nederland: “De B Corp certificering zorgt ervoor dat negatieve impact op de wereld verminderd wordt en positieve impact groeit. Vanuit onze missie, Making everyone’s day brighter, onderschrijven we deze gedachte en supporten we met deze propositie juist de bedrijven die de positieve impact leading laten zijn.”

Global heeft zelf meerdere stappen gezet om ook zijn bedrijfsvoering te verduurzamen. Denk hierbij aan het plaatsen van sedumdaken, ledverlichting en zonnepanelen op en in bushokjes en het wisselen van abri-poster met elektrische auto’s. De komende jaren investeert het bedrijf verder om verduurzaming van het medium te stimuleren.

www.global.com/nl/

Lees ook:

[Vacatures] Global zoekt een Data Marketeer

18-04-2023 | 13:07:00
Global is per direct op zoek naar een Data Marketeer

[Vacatures] Global zoekt een Planner

12-04-2023 | 08:38:00
Global is per direct op zoek naar een Planner

[Marketing Report TV] Mariëlle Besselink: Global probeert adverteerders echt te verrassen

07-04-2023 | 11:01:00
Mariëlle Besselink is Sales Director bij Global Media & Entertainment, bekend als grote speler in de markt van outdoor advertising. Te gast bij Marketing Report TV vertelt ze over het portfolio van het bedrijf, de NS-concessie en de mogelijkheden van DOOH. 

[Vacatures] Global zoekt een Account Manager

04-04-2023 | 11:34:00
Global is per direct op zoek naar een Account Manager 

[SHOWREEL!] Global: Iedere doelgroep op elk moment van de dag bereiken

21-03-2023 | 12:55:00
Als marktleider in Digital Out-of-Home met strategische locaties als NS-stations, winkelcentra, supermarkten en tankstations, kan iedere doelgroep, op elk moment van de dag, binnen ieder beschikbaar budget bereikt worden is de enige Nederlandse Out-of-Home exploitant die door de landelijk gespreide samenstelling van traditionele en digitale objecten in de meeste grote steden een evenwichtige bereiksopbouw en share of voice kan garanderen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.