Marketing Report
Globals digitale schermen brengen realtime infotainment nieuws

Globals digitale schermen brengen realtime infotainment

Global Media & Entertainment heeft de handen ineengeslagen met Netflix, Mediahuis en &C om het publiek realtime te voorzien van inhoudelijke content die bijdraagt aan de beleving op verschillende locaties. Zo krijg je op de landelijk verspreide digitale schermen van Global dagelijks mee wat er speelt in Nederland.

Met een HTLM5-integratie vertonen de digitale schermen het nieuwste op het gebied van entertainment, lifestyle en actualiteiten. Deze snelle en geautomatiseerde connectie met de redacties zorgt ervoor dat er elke dag kersverse content te zien is. De ervaring en kennis van Global zorgt ervoor dat het infotainment op de meest relevante momenten en locaties getoond wordt, zodat dit optimaal aansluit op de behoefte van de voorbijganger.

Content op de schermen


Brayan van Bronckhorst
, Online advertising specialist bij Platform 161: “Door de HTML5-advertentie te koppelen aan de door de uitgever geleverde live RSS-feed, maken we live updates van artikelen mogelijk op het DOOH-scherm. Dit betekent dat er altijd het nieuwste, meest recente artikel zichtbaar is. En als de gebruiker de website vanaf zijn eigen apparaat bezoekt, zien zij dezelfde inhoud die eerder hun interesse opwekte op het DOOH-scherm.”

Netflix inspireert met de populairste kijktips van de dag. Verder deelt het Mediahuis het laatste nieuws van Metro, Autovisie en J/M Ouders. Ramon Mens, Tech Lead bij Mediahuis Nederland: “Het belangrijkste nieuws wordt groot getoond, met daaronder nog twee andere interessante artikelen. We zoeken altijd naar nieuwe innovaties om ons nieuws naar buiten te brengen.”

De ontwikkelingen op het gebied van lifestyle worden door &C ingevuld. Zoë Servaas, brand & PR marketeer bij &C: “Hierdoor vergroten wij de beleving van de bezoekers die tijdens hun bezoek aan verschillende locaties te maken krijgen met de impressies van &C. Zo bieden wij onze content laagdrempelig aan en vergroten wij onze naamsbekendheid.”

www.global.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.