Goldfizh breidt uit met Goldfizh Digital Change

Goldfizh breidt uit met Goldfizh Digital Change

De Utrechtse full-service agency Goldfizh breidt uit met Goldfizh Digital Change. Dit onderdeel begeeft zich op het vlak van tech, experience en innovatie. Iris Lucassen treedt toe als partner van dit nieuwe onderdeel van Goldfizh Digital Change. Jeske Slijper stapt over van Digital & Generations Lead naar het managementteam van Digital Change.

De digitale tak is een vervolgstap voor de snelgroeiende Utrechtse agency, die in 2016 door Esther de Koning en Heidy Aartman is opgericht en inmiddels met meer dan 50 medewerkers vanuit de Werkspoorkathedraal werkt. Moederbedrijf Goldfizh ontwikkelt onder meer brandingcampagnes, bouwt experiences en is een expert in content & design.

Heidy Aartman: “Een digitale propositie of de ontwikkeling van een nieuw platform gaat in het web 3.0-tijdperk niet langer alleen om het neerzetten van een goed product of service. Het draait om het creëren van een next gen klantervaring. Net als Goldfizh adviseert en ontwikkelt ook Digital Change aan de hand van de inzichten van en met nieuwe generatie, i-gen. Zij zijn de aanjager van de transitie en alleen op basis van hun inzichten en kennis kunnen merken zich toekomstproof en duurzaam ontwikkelen.”

www.goldfizh.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.