Marketing Report
Gorillas breidt uit met Public Affairs-team in Nederland

Gorillas breidt uit met Public Affairs-team in Nederland

Gorillas breidt het Nederlandse team uit met hoofd publieke en overheidszaken Benelux Mazdak Soltani. Sinds 19 april is Mazdak Soltani verantwoordelijk voor alle externe public affairs en de relatie met de gemeenschap en centrale en decentrale overheden.

Mazdak Soltani’s zal de gesprekken met de overheid leiden en ervoor zorgen dat Gorillas op een duurzame wijze de voorloper blijft in de sector. Hij neemt jaren ervaring mee uit de publieke sector. In zijn laatste rol bij het ministerie van Financiën heeft hij de afgelopen twee jaar, in samenwerking met de belangrijkste brancheorganisaties en andere belanghebben, fiscale maatregelen uit het coronasteunpakket gerealiseerd. Daarnaast stond hij aan de wieg van een Tax Governance Code - een breed gedragen code van beursgenoteerde bedrijven voor transparantie over hun belastingpositie.

Mazdak Soltani: “Uit eigen ervaring weet ik dat Gorillas veel verschillende groepen mensen dient. Ook vind ik een positieve maatschappelijke impact belangrijk. Ik kies voor Gorillas vanwege de samenwerking met lokale aanbieders, de stappen die zij neemt om zich op een duurzame manier in het straatbeeld te vestigen én het feit dat de riders voorop staan. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Gorillas' missie.”

Sadik Cevik, General Manager Gorillas Benelux: “Sinds december 2020 hebben we veel groei gezien bij Gorillas. We hebben de ambitie om komend jaar onze groei door te zetten, waarbij het belangrijk is om samen te blijven werken met zowel lokale stakeholders als onze gemeenschap. We zijn erg enthousiast dat Mazdak Soltani dit bij Gorillas in Nederland gaat aansturen.”

www.gorillas.io

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief