Marketing Report
Gorillas en creatief bureau Tosti Creative gaan samenwerking aan

Gorillas en creatief bureau Tosti Creative gaan samenwerking aan

Gorillas heeft Tosti Creative uit Amsterdam gekozen als vast creatief bureau. Tosti Creative gaat het on-demand bezorgbedrijf voor boodschappen de komende tijd op spraakmakende en relevante wijze onder de aandacht brengen. Met de samenwerking willen Gorillas en Tosti Creative aan een merk bouwen dat verder gaat dan een service. 
 
Fabienne Walch, Brand Manager Benelux Gorillas: “Beide organisaties durven risico's te nemen om mensen te verrassen. De focus ligt altijd op een tof idee waar mensen blij van worden, niet op reclame om mensen een product laten kopen. Wat ons betreft is verkoop een gevolg, in plaats van een doel op zich.”
 
Roby Hormis van Tosti Creative: “In een mega competitieve markt gelooft Gorillas dat merkbeleving en bedrijfscultuur doorslaggevend zijn. Dat ondersteunen wij. We bouwen samen verder aan een cultuur waar creativiteit, energie en mensen centraal staan. Dit gevoel brengen we over in steden waar Gorillas actief is. We geven mensen een bijzondere en verrassende ervaring.”

De samenwerking werd in oktober 2021 ingeluid tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) met een spontaan feest op de pont. In november 2021 staat een tweede activatie, de Future Market in Rotterdam op het programma.

www.gorillas.io
www.tosticreative.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.