Grolsch met campagne voor EK Voetbal: Grolsch Beugelkoelkast

Grolsch met campagne voor EK Voetbal: Grolsch Beugelkoelkast

Grolsch komt met de Grolsch Beugelkoelkast met een campagne rondom het EK Voetbal. Middels een actiecode kunnen consumenten vanaf maandag 24 mei 2021 een Beugelkoelkast winnen, een klein koelkastje die men vlak naast een bank kan plaatsen om een wedstrijd lang makkelijk bier uit te halen.

De actiecode is te vinden op een actiekrat Premium Pilsner of 0,0% of een actie-sixpak die vanaf 10 mei 2021 zijn gekocht. 21 dagen lang wordt ieder uur een koelkast weggegeven.

Opvallend aan de Beugelkoelkast is de kleur zwart met groen zodat klanten er het hele jaar iets aan hebben en niet alleen tijdens de oranjeperiode.De beugelflessen zijn overigens niet alleen goed voor het opslaan en drinken van bier, zo blijkt. De heren van de band Oud Schuim, die onder andere bekend zijn van het nummer Sorry voor de Liefde, weten als geen ander muziek en bier te combineren. Samen ploppen ze de grootste hits op de Grolsch beugelflessen, en speciaal voor het EK brengen zij een bijzondere muzikale ode: het Plop Wilhelmus.

www.grolsch.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.