Marketing Report
HAK lanceert productlijn Mexicanez nieuws

HAK lanceert productlijn Mexicanez

HAK maakt de stap naar het Mexicaanse schap en introduceert een kleurrijk groente- en bonenconcept: Mexicanez. Hiermee speelt HAK in op de groeiende populariteit van de Mexicaanse maaltijd op de Nederlandse eettafel en onderstreept zo haar missie om aan de meest gegeten maaltijden zoveel mogelijk groenten en peulvruchten toe te voegen.

Omdat de consument zijn keuze voor de Mexicaanse gerechten vooral bij het Mexicaanse schap maakt, zijn de drie smaakvolle stazakken dan ook op die plek in de supermarkt te vinden. HAK introduceert met Mexicanez meteen drie varianten, passend bij de meest gegeten Mexicaanse gerechten: Nacho’s, Taco’s en Wraps.

Nicole Freid, directeur marketing en innovatie bij HAK: “De consument wil gezonde, lekkere en plantaardige oplossingen op het bord, waarbij de bereiding snel en niet al te complex moet zijn. Binnen het Mexicaanse schap ontbreken nog hoge-toegevoegde-waarde-convenience-producten met bonen en groenten, terwijl die heel goed passen bij deze maaltijd.”

HAK Mexicanez is nu al verkrijgbaar bij Jumbo en meer verkooppunten volgen. Het zal in het najaar worden ondersteund in media en op de winkelvloer.

www.hak.nl

Lees ook:

[Interview] Nicole Freid: HAK is een plantaardig foodmerk dat ook wat activistischer is

Abonneer je op onze nieuwsbrief.