Marketing Report
HERC breidt team uit met vier talenten nieuws

HERC breidt team uit met vier talenten

Boetiek agency HERC, onderdeel van ACE, breidt het team uit met vier talenten. De Franse David Diankanguila en Dimitri Deneuville treden toe als Creative Directors. Het duo is al tien jaar werkzaam bij internationale bureaus als Ogilvy en 72andSunny en heeft een creatief portfolio opgebouwd voor merken als Google, Coca-Cola en Audi.

David Diankanguila, Creative Director bij HERC: "Wij staan volledig achter de visie van HERC; waar reclame in de toekomst voor moet staan, wie we verwelkomen en koesteren in de branche en hoe cultuur de bouwsteen is van wat we doen. We willen een actieve bijdrage leveren aan deze visie."

Dimitri Deneuville, Creative Director bij HERC: "We zien HERC als een snelgroeiende internationale boetiek en we voelen de steun vanuit ACE. Het netwerk biedt de mogelijkheid om social experts en of pr-wizards in een handomdraai op te bellen en creatieve ideeën rond te maken."

HERC breidt het team verder uit met de Italiaans-Braziliaanse Designer Astrid Niari, voorheen werkzaam bij O'Neill. Ook Selen Kirkagac gaat vanaf heden aan de slag bij HERC als Account Director. Met acht jaar ervaring bij onder andere Natwerk en zusterbedrijf Glasnost is ze verantwoordelijk geweest voor merken als Unilever en Diageo. Selen Kirkagac zal HERC ondersteunen op klanten als WFF, ArmedAngels en Young Ones (onderdeel van Young Capital) en als partner de creativiteit waarborgen.

Emilio de Haan, Creative Director en medeoprichter van HERC: "Deze talenten weerspiegelen onze ambitie om creatief werk te ontwikkelen van internationaal niveau. We streven naar een brede variëteit aan ervaringen en perspectieven in ons team en we zijn altijd bezig met het verder diversifiëren van onze branche."

www.thisisace.nl

www.herc.agency

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.