Marketing Report
HYPR neemt ToLocal over nieuws

HYPR neemt ToLocal over

HYPR heeft ToLocal heeft overgenomen. ToLocal is in 2014 opgericht en werkt direct samen met mediabureaus, reclamebureaus en adverteerders.

Deze acquisitie maakt het volgens HYPR voor bureaus en landelijke adverteerders makkelijker om advertenties hyperlokaal in te zetten.

In januari 2023 ging HYPR van start als initiatief van Koninklijke BDU, Uitgeverij Telstar Media, Rodi Media Groep, Kontakt Mediapartners, BrugMedia Groep, Enter Media, Uitgeverij Verhagen, Achterhoek Nieuws, Regio Bode en Uitgeverij Starters Pers.   

Robert Franke, Managing Director van HYPR: "HYPR is de One Stop Shop als het gaat om alles wat met lokale media te maken heeft. ToLocal en HYPR bundelen vanaf nu hun krachten om de markt nog beter van dienst te kunnen zijn. ToLocal is een gevestigde naam en zijn online bookingstool DeLokalePlanner is een begrip in de markt. Met deze bewezen tool kunnen mediabureaus en adverteerders zeer eenvoudig hun print- en online advertenties boeken bij alle huis-aan-huiskranten en 1.200 lokale websites.”

ToLocal is in 2014 opgericht en werkt direct samen met mediabureaus, reclamebureaus en adverteerders.

Frank-Paul ter Berg, mede-oprichter van ToLocal: "We zijn erg enthousiast over de overname en samenwerking met HYPR, de heldere visie over hyperlocal advertising sluit direct aan op de ambities van ToLocal. Ik ben ervan overtuigd dat de marktpositie van HYPR in combinatie met onze organisatie en de DeLokalePlanner gaat zorgen voor een enorme versnelling in de omarming van en omzetgroei in lokale media-inzet." Frank-Paul ter Berg blijft betrokken bij  de doorontwikkeling van DeLokalePlanner en vormt voortaan samen met Robert Franke de directie van HYPR.

De overname is per direct en er zullen (vooralsnog) geen veranderingen zijn in de dagelijkse activiteiten van ToLocal.

www.tolocal.nl

www.hypr.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.