Happy Horizon neemt AdBirds over

Happy Horizon neemt AdBirds over

Happy Horizon neemt per direct global digital performance marketing agency AdBirds over. AdBirds is opgericht door voormalig Google- en Meta-medewerkers.

AdBirds werkt onder meer wereldwijd voor bedrijven zoals LVMH, Lacoste, PUMA, Pepe Jeans en Hackett. AdBirds is in 2010 opgericht en heeft lokale dekking over de hele wereld. Creative digital agency Happy Horizon neemt alle aandelen van AdBirds over, waarbij het key management aan boord blijft. Met de overname zet Happy Horizon een grote stap op het vlak van internationalisering. Naast de kantoren in zeven Nederlandse steden, heeft de groep nu ook dekking in de rest van de wereld.

Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon: “Deze overname is een grote stap in de internationale groeiplannen van Happy Horizon. AdBirds opereert internationaal met een lokaal karakter. Gespecialiseerde lokale teams die de taal spreken en kennis hebben van de markt, ondersteunen merken om campagnes wereldwijd uit te rollen. AdBirds biedt daarmee wereldwijde dekking voor grote internationale klanten. Samen met hen, zullen we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn met het waarmaken van hun internationale ambities.”

www.happyhorizon.com

www.adbirds.global

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.