Marketing Report
Happy Horizon neemt Jelba over nieuws

Happy Horizon neemt Jelba over

Digital agency Happy Horizon heeft B2B specialist Jelba overgenomen, gespecialiseerd in B2B online marketing. Het Utrechtse Jelba gaat deel uitmaken van de Utrechtse hub van Happy Horizon.

Walter van Wege, CEO van Happy Horizon: “Dat wat Jelba toevoegt, versterkt onze propositie voor B2B klanten enorm. Daar waren we naar op zoek.”.

De groei van de van oorsprong Eindhovense digital groep zet ook dit jaar door. Vorig jaar vonden al een zevental overnames plaats. Ook dit jaar ligt een flinke uitbreiding van de groep in het vooruitzicht. Jelba bouwt sinds 2015 aan de digitale groeistrategie van B2B-bedrijven en is specialist op het gebied van B2B online marketing. De klanten van Jelba komen uit diverse sectoren, van de bouw en industrie, tot de agrarische sector.

Bart Strijker, oprichter van Jelba: “Wij zijn de online marketing collega’s van onze klanten. Een complete B2B online marketing afdeling, die zo’n 3 tot 5 jaar meebouwt aan de groeistrategie en uitvoering van de marketing van onze klanten. We ondernemen dus letterlijk mee met onze klanten.”

Arwen Obermeyer, mede-oprichter van Jelba: “In die drive naar groei en ondernemen, maar ook in de lange termijn visie vonden we ook de klik met de Happy-groep.”

Met een team van 35 medewerkers en meerdere kantoren in Nederland, haakt het bedrijf aan op de groei van Happy Horizon.

Walter van de Wege: “We kunnen onze B2B propositie hiermee flink uitbouwen. De digitalisering in de B2B-sectoren groeit bovengemiddeld hard. Met Jelba versterken we ons enorm in deze specialistische tak van sport. En wat Jelba doet is uniek door een volledige online marketingafdeling in te richten voor opdrachtgevers, met specialisten uit verschillende online marketing disciplines.”

Happy Horizon werkt onder meer voor Shimano, Luxaflex, Xenos, Eneco, Het Nederlandse Rode Kruis, Grando Retail, A-Z Barbecue, Continu, Pets Place, Warner Music, Fatboy, Trendhopper, Expert, CSU, Kwantum en Nierstichting. Jelba werkt onder meer voor Dumaco, Tricorp, Cellro, Konijnenburg, Dormer Pramet, SlijpExpert.nl en IndustrieleAanhangers.nl 

www.happyhorizon.nl
www.jelba.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief