Harald Vlugt en Xerxes Group werken samen voor collectie-expositie ColleXposition

Harald Vlugt en Xerxes Group werken samen voor collectie-expositie ColleXposition

Beeldend kunstenaar en verwoed kunstverzamelaar Harald Vlugt en Xerxes Group, moedermaatschappij van vier entiteiten op het gebied van data- en documentoplossingen, zorgden samen voor een bijzondere expositie: ColleXposition.

Xtandit, één van die entiteiten, viert haar 30-jarig jubileum. Zo is ColleXposition tot stand gekomen, een tentoonstelling waarin 87 kunstwerken van 30 kunstenaars uit 19 landen worden geëxposeerd op het kantoor van Xerxes Group in Woerden, tevens sponsor van de kunstenaar. Een fascinerend geheel dat van een kantoorpand een inspirerende werkomgeving maakt.

Harald Vlugt heeft het pand getransformeerd tot een kunstgalerie door eigen werk en werk van door hem verzamelde kunstenaars uit zijn privékunstcollectie ter beschikking te stellen.

Judith Oostveen, directiesecretaresse bij Xerxes Group: “Beeld is wat ons bindt. Harald creëert beeld en onze machines (re)produceren beeld. De kunst is een lust voor het oog. Het motiveert, inspireert en verbindt. Alles wat Xerxes Group op maatschappelijk gebied voor ogen staat.”

De expositie is digitaal te bekijken en wie wil, kan hem tot eind volgend jaar bezoeken in het bedrijfspand, met inachtneming van de actuele corona-maatregelen.,

www.haraldvlugt.com
www.xerxesgroup.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.