Havas+Lemz lanceert Havas Play

Havas+Lemz lanceert Havas Play

Het branded content en partnerships-team van Havas+Lemz lanceert Havas Play. Dit bouwt betekenisvolle relaties tussen merken en mensen op het snijvlak van entertainment, sport, gaming, muziek, film, kunst en cultuur.

Havas Play is geboren uit de overtuiging dat het aansluiten bij mensen op plekken waar hun passies tot leven komen, leidt tot meer betrokkenheid en voorkeur. Samenwerking met Play geeft merken ook exclusief toegang tot het Vivendi-netwerk. Voor Nederlandse begrippen een onbekend merk, maar internationaal één van de grootste spelers in de entertainmentindustrie. Vivendi biedt een wereld aan IP op het gebied van muziek, film, games, uitgevers en samenwerking met toptalent uit popcultuur, kunst en media, aangevuld met de kennis en expertise van strategische partnerships.

Havas Play is voor het bedrijf een manier om klanten beter te bedienen vanuit de disciplines media, creatie en entertainment (nationaal en internationaal.) De propositie is gebouwd rondom partnerships, influencer marketing, experiential & live events, sponsorships, social media activation & amplification, pr en branded entertainment. 

Vanuit Havas Play zijn inmiddels speelvelden ontwikkeld, zoals in Nederland A Tale in Tech voor KIA EV, of Het lichthuis met Typhoon voor Philips Hue en Stream to Regreen voor Justdiggit. Internationaal is Havas Play al actief met grote partnerships en prijswinnende campagnes voor onder andere Accor, Paris Saint Germain, Louis Vuitton, FIFA, Puma, Jameson, Harman Kardon, Axa en L’Enfant Bleu. 

www.havasplay.com

www.havaslemz.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.