Havas Media lanceert Hyundai IONIQ 6 met 3D-displaying en augmented reality

Havas Media lanceert Hyundai IONIQ 6 met 3D-displaying en augmented reality

De launch-campagne van de Hyundai IONIQ 6 maakt gebruik van bewegend 3D-beeld op schermen in Amsterdam (Leidseplein) en Rotterdam (Binnenwegplein) met daarnaast augmented reality (AR) banners voor mobile, in een interactieve 360 graden campagne 

Maron Busnel, Head of Marketing bij Hyundai: “Bij Hyundai innoveren we continu onze auto’s en elektrische mobiliteit. De IONIQ 6 is daar een prachtig voorbeeld van. Om nu midden in Amsterdam en Rotterdam je advertentie zo groot en in 3D te zien, dat is letterlijk iets om even bij stil te staan. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat van deze samenwerking met onze vertrouwde partners iO en Havas Media.”  

Robert Salsbach, Strategy Director bij Havas Media: “Hyundai staat voor Progress for Humanity en de super energie-efficiënte IONIQ 6 bewijst dat. Wij als bureau konden niet achterblijven en hebben een campagne ontwikkeld die de beleving van IONIQ 6 dicht bij je brengt met opvallende 3D-schermen, tot in de woonkamer waarmee je met AR de auto 360 graden rond kunt bekijken.”   

De volledige campagne bestaat uit 3D Out of Home displaying, smartphone AR, naast interactieve benadering van televisie, digital online en radio.

www.havasmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.