Marketing Report
Havas brengt Lexa en SBS6 dichter bij elkaar

Havas brengt Lexa en SBS6 dichter bij elkaar

Lexa is een partnership aangegaan met de De Dating Quiz, het programma van Linda de Mol op SBS6 dat op 17 oktober van start is gegaan. Havas Media fungeert als vraag, kennis- en insight doorgever met als doel om meer koppels te laten ontstaan.  

De Dating Quiz is zowel een blind dating reality programma als een liefdeskennisquiz. Drie vooraf gekoppelde koppels – die elkaar hebben gesproken maar nog niet gezien - nemen het tegen elkaar met de vraag: maakt liefde blind? Het kennisgedeelte geeft kijkende singles op een leuke manier inzichten in de liefde. En het format zelf is ingericht op succes. Want zelfs als een koppel verliest, zien ze elkaar daarna voor het eerst met de vraag: Ook al hebben we verloren, zullen wij wél door blijven daten?  

Roelijne Peters, senior. marketingmanager Europe van Meetic/Lexa: “Lexa staat voor echte verhalen en connecties. Dat wordt extra kracht bijgezet door het format van De Dating Quiz, dat gericht is op succes in de liefde. We zijn blij dat onze expertise én onze onderzoeken als basis dienen voor de quizvragen. Met de datingquiz hopen we nieuwe echte verhalen en connecties te starten.”

Mira de Mönnink, director Branded Content & Partnerships van Havas: “Singles krijgen inzicht in de datingwereld, omdat de quiz gebaseerd is op succes ervaringen van Lexa-gebruikers. We bereiken awareness door de dating-app te laten terugkomen in en rond het programma samen met advertorials op LINDA.nl. Maar het is ook meer. We dragen via dit format bij aan succes in de liefde. Dat versterkt het merk Lexa uiteindelijk nog meer.”

De Dating Quiz wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is mede mogelijk gemaakt door Lexa. Het programma is te zien tot en met 28 november op SBS6.

www.sbs.nl
www.talpanetwork.com
havas-media.homerun.co

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.