Marketing Report
Health-techbedrijf Castor kiest voor Dept

Health-techbedrijf Castor kiest voor Dept

De internationale health-techorganisatie Castor schakelt de hulp van digital agency Dept in om de performancemarketing te perfectioneren.  

Het bedrijf wil meer bekendheid voor zijn Electronic Data Capture-systeem, dat veel kan betekenen voor de doeltreffendheid van klinische proeven, met name in de huidige coronasituatie.

Het klinische dataplatform biedt onderzoekers wereldwijd de mogelijkheid om gemakkelijk medische onderzoeksdata van iedere bron te verzamelen en integreren. Om nieuwe klanten te verwerven zal Dept zich focussen op de optimalisatie van de SEO- en SEA-activiteiten. Samen herzien ze de strategieën en stellen ze nieuwe content op voor de website, artikels, video’s en campagnes.

John Ambrose, head of marketing bij Castor: “Dept heeft net als wij een grote groeiambitie en begrijpt precies wat wij nodig hebben. Met de omvangrijke kennis van Dept kunnen we onze doelgroep nog beter bereiken en het aantal partnerships met medische onderzoekers en organisaties aanzienlijk verhogen.” 

Pim van der Meulen, digital marketing consultant bij Dept: “Castor is een gedreven bedrijf dat, zeker in deze tijden, veel kan betekenen voor de medische wereld. Hoewel de doelgroep zeer specifiek is, kan het nicheproduct overal ter wereld zorgen voor vooruitgang en openbaringen in medische onderzoeken. Voor ons een zeer mooi project om aan bij te kunnen dragen.”

www.deptagency.com
www.castoredc.com

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief