HomeExchange kiest Counter Content voor pr-activiteiten in Nederland

HomeExchange kiest Counter Content voor pr-activiteiten in Nederland

HomeExchange, wereldwijd het grootste huizenruilplatform, kiest na een eerste paar succesvolle maanden ook voor de lange termijn voor Counter Content als partner op het gebied van pr.

Op het platform van HomeExchange kan iedereen een match zoeken om mee huizen te ruilen tijdens een vakantie. De keuze is ruim: wereldwijd worden er bijna een half miljoen huizen verspreid over 159 landen te ruil aangeboden. In Nederland staan meer dan 22 duizend huizen aangeboden. Komende zomer staan maar liefst 54,620 huizenruil overnachtingen gepland in Nederland.

Raymond Bresching, mede-eigenaar van Counter Content: “Bij Counter kunnen we niet wachten zo veel mogelijk mensen in Nederland de voordelen van huizenruil via HomeExchange te laten ontdekken. We geloven in de kracht van het platform en zijn erg blij dat we voor lange tijd met HomeExchange gaan samenwerken.”

Emmanuel Arnaud, CEO van HomeExchange: “We zien dat huizenruil steeds populairder aan het worden is wereldwijd. Ook in Nederland melden steeds meer huizenruilers zich aan op ons platform. Daarom zijn we hartstikke blij dat Counter Content onze missie om reizigers van over de hele wereld vaker, beter en duurzamer op vakantie te laten gaan met ons wil aangaan in Nederland.”

www.countercontent.nl

www.homeexchange.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.