Marketing Report
Human Factor en de VPRO met Nadia per 1 mei op NPO1 om 19:00 uur

Human Factor en de VPRO met Nadia per 1 mei op NPO1 om 19:00 uur

Human Factor en de VPRO gaan per 1 mei 2023 een aantal maanden de talkshow Nadia maken met Nadia Moussaid. Het programma za op NPO 1 worden uitgezonden op werkdagen om 19:00 uur. De talkshow zal verschillende actuele onderwerpen aansnijden.

Het programma stelt ruimte te geven aan mensen uit heel Nederland om het gesprek met elkaar aan te gaan. Het programma wil op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen willen de makers bijdragen aan meer begrip voor elkaar.

Het programma zal worden uitgezonden op het tijdslot waar tot eind april nog Khalid & Sophie wordt uitgezonden dat afwisselend gepresenteerd wordt door Khalid Kasem en Sophie Hillbrand die dit voor BNNVARA maken.

Het tijdslot is het tijdslot waar De Wereld Draait Door eerder te zien was en waar eerder door onder meer M (met Margriet van der Linden, KRO-NCRV) en De Vooravond (met Renze Klamer en Fidan Ekiz, BNNVARA) te zien was.

Nadia  Moussaid presenteerde onder meer de talkshow Laat op één (KRO-NCRV) en Op1 (BNNVARA) op NPO1 alsmede de Nieuwe Maan (NTR) en het cultuurprogramma Mondo (VPRO).

www.vpro.nl
www.humanfactortv.nl
www.npo.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.