IFS werkt met LEWIS aan merkbekendheid in Nederland

IFS werkt met LEWIS aan merkbekendheid in Nederland

07-04-2021 13:44:00 | Door: David de Jong | hits: 1936 | Tags:

LEWIS is gevraagd een pr-campagne te ontwikkelen om de merkbekendheid van IFS te vergroten. IFS is een merk van proces-ondersteunende software. In Frankrijk ondersteunt LEWIS IFS al enige tijd op communicatiegebied.

IFS levert ERP-, FSM- en EAM-software, zowel in de cloud als on premise. Deze software ondersteuntbedrijfskritische processen, waaronder productie en het beheer van productgegevens, kwaliteitscontrole, beheer van de supply chain, exportcontrole, planning en verkoop.

De eerste activiteiten voor IFS die LEWIS heeft opgepakt zijn de bekendmaking van de overname van Axios Systems, de lancering van IFS Cloud en de implementatie van IFS bij D.O.R.C.

Sander van Buuren, Managing Director B2B Division bij LEWIS Nederland: “IFS is een verrijking van ons B2B-portfolio en dan met name op het gebied van proces-ondersteunende software. De eerste resultaten zijn al behaald en we kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Danny Kuijpers, Digital Marketing Specialist bij IFS: “Naast LEWIS in Frankrijk hebben we nu ook een goede match gevonden met het team van LEWIS in Eindhoven. Met name de ervaring en expertise van het team op het gebied van IT en de voor IFS relevante industrieën manufacturing, energy, utilities, resources en service gaven voor ons de doorslag.”

www.teamlewis.com
www.ifs.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.