Marketing Report
Ilse DeLange en Miss Montreal op Libelle Zomerweek in Concert nieuws

Ilse DeLange en Miss Montreal op Libelle Zomerweek in Concert

Op zondag 14 mei trappen Ilse DeLange en Miss Montreal de eerste Zomerweek in Concert af met een concert van één uur.

Tijdens Libelle Zomerweek pakt het multimediale vrouwenmerk dit jaar extra uit met concerten voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen. Een ultiem dagje uit, waar ook vele andere activiteiten te beleven zijn op het evenemententerrein in Vijfhuizen. Ticketverkoop is gestart op libellezomerweek.nl

Het hoofdpodium op de Libelle Zomerweek is de centrale plek tijdens Zomerweek in Concert. Naast de één-uur-durende concerten van Ilse DeLange en Miss Montreal treden ook de vrouwelijke artiesten Loïs Lane, Edsilia Rombley en Female Fusion op. 

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle: "Nog nooit eerder hebben we zo groots uitgepakt met optredens tijdens de Libelle Zomerweek. Ben dan ook supertrots dat we op moederdag een complete women-only line-up hebben met hoofdacts van Ilse DeLange en Miss Montreal en vele anderen. Zomerweek in Concert wordt gegarandeerd een unieke ervaring."

Moederdag

Ieder jaar komen tienduizenden moeders met dochters naar Libelle Zomerweek, waaronder soms zelfs vier generaties. Dit jaar biedt de zon- en moederdag de extra’s van volwaardige concerten van vrouwelijke Top 40-artiesten. Volgens Libelle is Zomerweek in Concert het ultieme cadeau om te krijgen óf te geven. 

Een feest voor vriendinnen 

De Libelle Zomerweek is al 26 jaar hét evenement voor vriendinnen. Het is het oudste en het grootste vrouwen-evenement van Nederland waar Libelle letterlijk tot leven komt en vrouwen in beweging brengt. Dit jaar van 11 tot en met 17 mei in Vijfhuizen. Zeven onvergetelijke dagen bomvol optredens, interviews, masterclasses, ontmoetingen met columnisten en redactie, modeshows, workshops, een twee kilometer lange shoppingroute en heel veel lekker eten en drinken. Van uitgebreid shoppen tot meedoen met een workshop of een pauze in de Libelle Wijnbar. Met als nieuwkomer dit jaar het muziekspektakel op zondag 14 mei: Zomerweek in Concert, met twee concerten van een uur. 

In het kort

Zomerweek in Concert

Wat: muziekspektakel voor leuke vrouwen, door leuke vrouwen

Datum: zondag 14 mei (moederdag)

Locatie: Vijfhuizen, EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie / tickets: libellezomerweek.nl/zomerweekinconcert

 

Libelle Zomerweek

Wat: een feest voor vriendinnen

Datum: donderdag 11 tot en met woensdag 17 mei 

Locatie: Vijfhuizen, EXPO Greater Amsterdam

Meer informatie/tickets: libellezomerweek.nl

 

www.libelle.nl

www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief