Marketing Report
Ingmar Larsen en Sem Voortman beginnen This Agency

Ingmar Larsen en Sem Voortman beginnen This Agency

Creatieven Ingmar Larsen en Sem Voortman beginnen een bureau: This Agency. Het duo gaat zich richten op de behoeftes die ze de afgelopen maanden hebben zien ontstaan bij merken. Hierbij leggen ze de focus op de vraag naar het snijpunt tussen creatieve consultancy en creatief bureau.

Ingmar Larsen, eerder actief voor Sid Lee, 180Amsterdam, Robinson + Partners New York, TBWA: “We zijn begonnen op een moment dat samenwerken een nieuwe betekenis kreeg voor zowel bureaus als merken: een snelle, efficiënte en persoonlijke aanpak is daarin super belangrijk. Door deze werkwijze te combineren met een gedurfde aanpak waarbij we de eerlijkheid in merken opzoeken kunnen we werk maken waar consumenten op zitten te wachten.”

Sem Voortman, eerder werkend voor Natwerk: “Door deels als creatieve consultants, deels als creatief bureau te werken zijn we tot veel in staat. We denken zowel met in-house teams mee over de uitwerking van concepten, maar zetten ook A-Z merkcampagnes neer. We nemen klanten vanaf het eerste moment mee in ons creatieve proces waardoor we sneller kunnen schakelen.”

Het eerste werk van This Agency, een Covid-19 campagne voor Amsterdam in samenwerking met JCDecaux, was afgelopen week te zien in de stad.

www.thisagency.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief