Marketing Report
Ingrid Mesman en Dianne Potters lanceren strategisch creatief bureau GoodDay

Ingrid Mesman en Dianne Potters lanceren strategisch creatief bureau GoodDay

GoodDay is een nieuw strategisch creatief bureau dat merken helpt positieve impact te maken op mensen, maatschappij en de aarde. Het boutique bureau doet dat met onderscheidende merkverhalen, creatieve concepten en effectieve activatie en PR-campagnes. Met GoodDay spelen oprichters Ingrid Mesman en Dianne Potters in op de groeiende behoefte van merken om meer betekenisvol te zijn en waarde toe te voegen aan hun rol in de wereld.

Goed doen is een belangrijke drijfveer voor Ingrid Mesman: “De naam GoodDay spoort merken aan om vandaag te handelen en in actie te komen. Gisteren is voorbij, de dag van morgen moet nog komen, maak vandaag het verschil.”

Dianne Potters: “Met ons verhaal trekken we de klanten aan waar wij graag voor willen werken. Merken die een goed oprecht verhaal hebben, ergens voor staan en een statement durven te maken.” 

Ingrid Mesman en Dianne Potters hebben beiden meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van strategie, marketing, communicatie en PR. Mesman is een strategisch creatief en art director. Zij had een eigen designbureau en was ruim acht jaar partner en creative director bij merkactivatiebureau Kumpany. Hier bedacht zij prijswinnende campagnes voor onder andere NS, Ben en Ziggo en ontwikkelde diverse nieuwe ‘goede’ concepten zoals Erbens Natuurijs. Potters bekleedde hiervoor strategische communicatie- en marketingfuncties bij onder meer Cap Gemini en Orange en adviseerde sinds 2008 vanuit haar bureau 21Sustainable merken bij de strategieontwikkeling, vermarkting en communicatie van duurzaam en betekenisvol ondernemen.

GoodDay is een strategisch creatief boutique bureau dat merken helpt meer waarde toe te voegen aan hun rol in de wereld. En zo positieve impact te maken op mensen, maatschappij en de aarde. GoodDay doet dat met onderscheidende merkverhalen, creatieve concepten en effectieve activatie en PR-campagnes. Oprichters Ingrid Mesman en Dianne Potters werken samen met een flexibel netwerk van ervaren professionals.

www.goodday.nu

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.