Marketing Report
Initiative focust succesvol op groei

Initiative focust succesvol op groei

Initiative focust al een aantal jaar succesvol op groei. Ook in het afgelopen coronajaar heeft het bureau die groei weten vast te houden en zelfs verder weten uit te bouwen. Onafhankelijk onderzoeksbureau RECMA beloont Initiative Nederland met een dominante positie in de markt en op de COMvergence New Business Barometer staat Initiative ruim op de eerste positie van de Nederlandse markt.

Initiative werkt volgens het principe van Cultural Velocity. Deze cultuurgedreven aanpak is een essentieel onderdeel van de groeistrategie van het bureau, samen met teamwork en de juiste mindset. De strategie vertaalt zich in mooie cijfers: RECMA laat een groei zien van bijna 50 procent overdrie3 jaar en bij COMvergence is de mediaomzet 11M hoger dan nummer twee.

Linda van Geffen, Head of Growth van Initiative: “Iedereen wil vooruit. Elk bedrijf en merk wil groeien. Groei is binnen Initiative dan ook een belangrijke pijler en daarom ook goed georganiseerd. Met de juiste attitude en energie lukt het ons nieuwe klanten te overtuigen hoe snel je ideeën door cultuur kunnen bewegen. Maar zeker zo belangrijk om bestaande klanten met nieuwe diensten en producten nog beter te kunnen servicen. We zijn dan ook trots dat die instelling en hard werken zijn vruchten afwerpen en dat we de aanvoerder zijn in twee belangrijke rankings voor onze branche.”

www.initiative.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief