Marketing Report
Internet Architects treedt toe tot Intracto Group

Internet Architects treedt toe tot Intracto Group

Het Antwerpse bureau Internet Architects voegt zich bij de Intracto Group. Het team van 35 digitale experts focust zich op het vlak van digitale strategie, user experience en service design en kiest er voor om hun aanbod voor zowel het eigen team als voor de klanten te verbreden.

Voor Intracto Group past de overname van Internet Architects in de visie om verder te groeien als geïntegreerd fullservice bureau dat voor klanten dé partner wil zijn die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Sinds de oprichting in 2006 kende Internet Architect een ononderbroken groei. Als pionier in user experience (UX) ondersteunt het agency bedrijven en overheden om het maximale te halen uit hun digitale inspanningen.

David De Block, CEO van Internet Architects: "De mogelijkheden die nu ontstaan zijn legio. Voor onze mensen en voor onze klanten. Dat en de chemie met Pieter Janssens en het verhaal van Intracto Group gaf ons van bij de eerste meeting een heel goed gevoel. De eerste kennismaking die we hadden zou 2 uur duren, maar na 30 minuutjes was de meeting al voorbij omdat we meteen volledig op dezelfde golflengte zaten. Klanten hebben meer en meer behoefte aan expertise en tegelijkertijd totale ontzorging. Daar zullen we voor zorgen.”

Pieter Janssens, CEO van Intracto Group: "De expertise van Internet Architects is vooral van toepassing vooraan in de keten. Vanaf het moment dat gebruikers zich digitaal gaan oriënteren, zorgt het team van Internet Architects voor een frictieloze en doeltreffende ervaring.”

www.intracto.com
www.internetarchitects

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.