[Interview] Aldo Breed: Kiesjefolders combineert data en media om consumenten gerichter te bereiken

[Interview] Aldo Breed: Kiesjefolders combineert data en media om consumenten gerichter te bereiken

02-09-2021 09:56:07 | Door: Saskia van Weert | hits: 1186 | Tags:

Aldo Breed is oprichter van Kiesjefolders.nl, de dienst die begon als service voor mensen om online aan te geven welke papieren folders ze thuis willen krijgen via de post. Bij Nederlands MediaNetwerk TV vertelt hij hoe zijn bedrijf de afgelopen tijd een transformatie heeft ondergaan.

Aldo Breed: “We heten Kiesjefolders, maar het gaat zeker niet meer om folders alleen. Folders worden graag gelezen, maar onder invloed van de coronacrisis zijn zaken bij ons in een stroomversnelling gekomen qua strategische koers. We begonnen met slim folders verspreiden, maar we zijn nu veel meer een crossmediala data driven marketingorganisatie. Mensen geven data af over hun interesses en bijvoorbeeld of ze huisdieren hebben, naast natuurlijk hun mailadres en huisadres.. De folder is steeds meer een getarget medium. Blokker geeft bijvoorbeeld een magazine uit dat veel meer inspiratie biedt en maar een paar pagina’s met acties. We combineren data en media waardoor een adverteerder veel gerichter consumenten kan bereiken.”

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv
www.kiesjefolders.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.