Marketing Report
[Interview] Ate van der Meer: Snakeware levert elke keer meer dan de klant verwacht tv

[Interview] Ate van der Meer: Snakeware levert elke keer meer dan de klant verwacht

Ate van der Meer, chief van creatief bureau Snakeware. We spreken hem over werken vanuit Friesland, ondernemen op basis van gelijkwaardigheid en de belofte om altijd meer te leveren dan verwacht.

Ate van der Meer: “Snakeware is een digitaal bureau dat door mij en twee collega’s is opgericht in 1995. We timmeren met ruim 60 man aan de weg op het gebied van marketing, technologie en design. Allemaal vanuit eigen huis en leunend op software-ontwikkelen – en dat maakt ons uniek in de markt. We zijn wellicht het grootste bureau uit het noorden van het land, en goed gegroeid het afgelopen jaar.”

Ate vertelt verder over het werken met mensen die afkomstig zijn uit andere landen, zijn recente opleiding commissaris-cyclus en de rol van stakeholders-value, de opbouw het klantenbestand en het uitgangspunt underpromise, overdeliver.

Kijk dit boeiende interview hier:

www.snakeware.nl

nl.quadia.com

Kijk ook:

[Interview] Herman Dummer over Dutch Media Week

[Interview] Mariëlle Krouwel over de branding van de NN Group

[Interview] Aart Lensink over LVB becoming iO

[Interview] Cees Faes (Fightclub): Wij hebben een challenger brand-mentaliteit die we nooit kwijt willen

[Interview] Wies Popa (Axioma) over creatie en contentmarketing

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv

Abonneer je op onze nieuwsbrief.