[Interview] Karin van Geelen: Clarity helpt klanten bij het vinden en vertellen van hun verhaal

[Interview] Karin van Geelen: Clarity helpt klanten bij het vinden en vertellen van hun verhaal

01-10-2021 15:34:56 | Door: Saskia van Weert | hits: 2674 | Tags:

Karin van Geelen is Managing Director Benelux van pr-bureau Clarity. Ze begon als zelfstandig ondernemer met Yellow Communications, dat op is gegaan in Clarity.

Karin van Geelen: “Na zestien jaar ondernemen merkte ik dat ik het toch wel fijn vond om onderdeel te worden van een groep. We wilden verder groeien en internationaliseren en andere disciplines in het pakket opnemen. Het klikte enorm met Clarity qua cultuur, ik wilde dicht bij mij legacy blijven: het samenwerken vanuit interesse en verbinding met klanten. In september 2020 heb ik de aandelen verkocht en ik ben nog elke dag blij met deze stap.”

“Clarity is een internationaal bureau voor geïntegreerde communicatie. We helpen onze klanten bij het vinden en vertellen van hun verhaal en voor het beste resultaat zoeken we het beste middel en kanaal en op welk moment dit het best in te zitten is.”

“We komen uit de pr-hoek en zijn van oudsher sterk in mediarelaties. Maar het medialandschap is enorm veranderd. Waar je vroeger alleen kon focussen op free publicity, zie je in de laatste jaren dat het enorm belangrijk is geworden om ook met uitgevers te praten over paid content en betaalde partnerships.”

Karin van Geelen vertelt verder onder meer over het helpen van start-ups en samenwerkingen met partners.

Kijk dit boeiende interview hier:

www.clarity.pr

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.