[Interview] Rogier IJzermans over Ace

[Interview] Rogier IJzermans over Ace

Deze week werd Ace de nieuwe naam voor Born05 Group. CEO Rogier IJzermans is onze gast in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio.

Rogier: "Wij zijn de merkkant van ons bureauprofiel aan het versterken. De afgelopen jaren is veel tijd geïnvesteerd in digitale transformatie, bedrijven zijn steeds meer datagedreven geworden. Een onbedoeld effect daarvan is dat er verschraling optreedt in het merkenlandschap. Heel veel bedrijven maken gebruik van dezelfde systemen en dezelfde platformen. Dat zorgt voor standaardisatie. Dat is vaak goed maar het zorgt ook voor standaardisatie van dienstverlening en emotie. Wij denken dat merken weer onderscheidend willen worden, intrinsiek vanuit hun kern en daarvoor heb je een nieuw type merkdenkers nodig. Dat zijn wij aan het organiseren."

Luister dit geweldige interview hier:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.