Marketing Report
[Interview] Sophie van der Schaft over &.media group tv

[Interview] Sophie van der Schaft over &.media group

Sophie van der Schaft is founder van de &.media group en CEO van &.agency. We spreken haar over de media group, de recente groei, ondernemerschap en de diensten die zij aanbieden.

Sophie van der Schaft: “&.media group is een contentlabel waar drie entiteiten onder vallen: &.agency, &.talent en &.format. We zijn 4,5 jaar geleden begonnen met &.agency, voornamelijk als een influencermarketing- en branded-contentbureau. De laatste jaren hebben we ons in de breedte ontwikkeld, dus we bieden ook een stuk social aan, pr en evenementen, strategie, data en research. Daar zit een gigantische groei in. Als we met klanten rond de tafel zitten, voelt het heel logisch om als full service agency te kunnen zeggen: daar gaan we je bij helpen!”

Kijk dit boeiende interview hier:

www.and-media.group/nl/

nl.quadia.com

Kijk ook:

[Interview] Herman Dummer over Dutch Media Week

[Interview] Mariëlle Krouwel over de branding van de NN Group

[Interview] Aart Lensink over LVB becoming iO

[Interview] Cees Faes (Fightclub): Wij hebben een challenger brand-mentaliteit die we nooit kwijt willen

[Interview] Wies Popa (Axioma) over creatie en contentmarketing

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.