Marketing Report
[Interview] Teus Baars (NOSUCH): Energizing brands. Energizing people

[Interview] Teus Baars (NOSUCH): Energizing brands. Energizing people

In de aanloop naar de bekendmaking van de Reclamebureau100 tijdens het M100 Event op woensdag 7 december in de Kromhouthal Amsterdam doen wij een serie interviews met genomineerden. Wij spreken met Teus Baars, CEO van NOSUCH.

Kun jij NOSUCH introduceren?

NOSUCH is een Rotterdams creatief bureau dat zaken vanuit de oorsprong anders aanpakt dan andere bureaus. Met de missie Energizing brands. Energizing people helpen wij merken van A tot Z met het realiseren van hun marketingcommunicatie- en salesdoelstellingen.

Wat kan NOSUCH dat andere bureaus niet kunnen?

Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in Visual Identities. Hierdoor zitten we super dicht op klanten en kennen we hen door en door. En omdat we ze zo goed kennen, kunnen we hun merk ook echt activeren. Door onze ervaring met grote internationale organisaties kunnen we bovendien internationaal werken en bestrijken we alle tijdzones.   

Het is 2022. Een klant belt. Wat wil deze?

Vaak heeft de vraag te maken met hun totale merk. Hoe krijgen we meer leads? Hoe realiseren we onze groeiambitie? Ze realiseren zich dat ze een beter verhaal en een betere aanpak nodig hebben en willen dit het liefst bij één partij onder brengen.

Welke mogelijkheden komen er in 2023 op gebied van data?

Door het gebruik van moderne marketingtechnieken komt heel veel data beschikbaar. Data helpt om te meten of je de juiste dingen doet. Het is ontzettend belangrijk om de goede keuzes te maken in welke middelen je gebruikt. Het is verleidelijk om allerlei tools in stelling te brengen. Je moet alleen wel goed begrijpen wat je er vervolgens mee kan doen. Uiteraard kunnen wij daar met onze ervaringen bij helpen.

Wordt het al wat met de metaverse? Ik bedoel: vragen klanten ernaar, doen ze projecten?

Hoewel we werken voor zowel corporates als kleine start-ups hebben we hier op dit moment nog verrassend weinig vraag naar. Uiteraard verdiepen we ons in de mogelijkheden en zijn we in contact met de juiste partners om hiermee aan de slag te kunnen.

Waarom zou het beste talent bij NOSUCH komen werken?

Bij NOSUCH kun je zowel aan de bureaukant als aan de klantzijde werken. Dat is echt uniek in de markt. Bovendien werken we voor hele mooie klanten, waar je ook nog tussen kunt switchen. Dit betekent dat ons talent in vele keukens kan kijken en heel veel kan leren van verschillende organisaties. Daarbij werken we met een heel fijn (internationaal) team in alle vrijheid vanuit een prachtig kantoor in Rotterdam.

Wat is het laatste nieuws?

Laatste nieuws… We hebben recent een creatief directeur uit de Amsterdamse reclamewereld aangenomen en er volgen snel twee volgende transfers. We hebben recent zeven marketingspecialisten aangetrokken om één van onze corporate klanten te kunnen helpen. Verder werken we aan een aantal spannende projecten waar we binnenkort meer over kunnen vertellen.  We hebben recent onze eigen energie drank gelanceerd en we werken aan een nieuwe website. Voor de komende maanden licht er veel werk op ons te wachten...

www.nosuch.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief