Marketing Report
Intracto Group neemt Codezilla over

Intracto Group neemt Codezilla over

Codezilla is overgenomen door Intracto Group. Codezilla ontwikkelt voor haar klanten de front-end voor voornamelijk complexe maatwerk (web)applicaties. Er werken 25 front-end development-experts bij Codezilla.

Het Utrechtse bureau gelooft dat een balans tussen samenwerking met de klant in-house en tegelijkertijd consultancy op afstand.

Intracto Group bouwt continu aan de verdere ontwikkeling van een geïntegreerd full-servicebureau. Een end-to-end partner voor klanten, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

Martin Gritter, CEO Codezilla: "De noodzaak tot het intensiveren van digitalisering, waar COVID-19 mede voor heeft gezorgd, zette veel bedrijven aan het denken. Het belang van adequate en aantrekkelijke digitale toepassingen, die vooral gebruiksvriendelijk dienen te zijn, was nog nooit zo groot.

Front-end technologieën en -frameworks zijn essentieel voor het op maat maken van complexe (web-)applicaties. Dit is onze passie en onze toegevoegde waarde. Onze vakmensen werken in teams met onze klanten om zodoende hun digitale eisen en wensen te kunnen realiseren. We worden hierom gewaardeerd.

Om de continuïteit voor onze klanten en voor onze medewerkers verder te vergroten, is er bewust gekozen voor aansluiting bij een sterke geïntegreerde partner met internationale ambities: Intracto Group.

We werken al vanaf de oprichting van Codezilla - zes jaar geleden - succesvol samen met Frontmen. Hun samenwerking met Intracto Group, sinds 2019, is succesvol en heeft ons in onze keuze gesterkt. Voor zowel onze medewerkers als onze klanten nemen de digitale mogelijkheden sterk toe. Samen met Intracto Group kunnen we nóg meer inzetten op kennisdeling en ontstaan er legio ontplooiingsmogelijkheden."

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: : "De professionele front-end expertise die we met de teamleden van Codezilla aan boord halen, versterk onze groep. Daarnaast is Codezilla voor Intracto Group interessant vanwege de diverse samenwerkingsvormen die ze met hun klanten hebben.

Naast externe expertise, zet Codezilla sterk in op in-house consultancy. Niet alleen voor een klant werken, maar echt mét de klant samenwerken. Daar willen we ook in de toekomst meer op inzetten. Niet louter een rol spelen als agency, maar veel meer als een waardevolle businesspartner. We hebben gezamenlijk hetzelfde doel: sámen met onze klanten groeien. En hoe dichter je bij de klant bent, hoe beter je dat kan."

Brian Hirman, Director Corporate Development/M&A Intracto Group: “Onze campusfilosofie is ondertussen gekend: onze impact naar klanten maximaal verhogen door in te zetten op kennisdeling en het samenbrengen van talent. Dit in de context van een aantrekkelijk open huis waar experts en talent in strategie, creatie, content, marketing en technologie elkaar ontmoeten.

Met Codezilla kijken we samen naar een verdere versterking en verdieping voor onze Campus Utrecht, zodat het team en de klanten de voordelen van een end-to-end en full-servicepartner als Intracto Group kunnen ervaren.”

www.codezilla.nl
www.intracto.group

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.