Jägermeister komt met campagnevideo Ode to Nightlife

Jägermeister komt met campagnevideo Ode to Nightlife

18-03-2021 14:03:12 | Door: David de Jong | hits: 2758 | Tags:

Onder de noemer #Savethenight heeft Jägermeister een internationale campagnevideo gemaakt in navolging van de campagne die in het voorjaar 2020 is gestart. Jägermeister is een wereldwijd support-project dat de nachtcultuur in de breedste zin van het woord helpt. De video Ode to Nightlife moet iedereen eraan herinneren waarom de nacht de moeite waard is om in te investeren. 

De campagne Ode to Nightlife is een eerbetoon aan de clubcultuur: in de campagnevideo komen er iconische beelden van het uitgaansleven door de jaren heen voorbij en is er een manifest voor het nachtleven te horen. DJs, fashionista’s, en andere kunstenaars van de nacht, oftewel iedereen die samen het nachtleven zo bijzonder maakt, komt voorbij. Volgens Jägermeister is de nacht een ruimte voor vrijheid, plezier en een plek om jezelf te zijn en juist daarom een essentieel onderdeel van de samenleving, zowel nu als in de toekomst.

Kas Knikkink, Senior. Brand Manager Jägermeister: “Als merk zijn we diepgeworteld in het nachtleven. De culturele kaalslag die zich sinds de intrede van de coronacrisis voltrekt gaat ons dan ook aan het hart. We willen iets terugdoen voor de artiesten, en organisaties uit de nachtcultuur die het nu moeilijk hebben. #Savethenight is een toezegging dat we ons steentje bijdragen - niet alleen in coronatijd, maar ook zeker daarna.”

Via het Meister Fund blijft Jägermeister in 2021, net als in 2020, financiële steun bieden aan creatievelingen en hun projecten. Bezoekers van het Save the Night platform kunnen niet alleen content bekijken van alle initiatieven die Jägermeister steunt, maar ook zelf een steentje bijdragen door te doneren aan een initiatief of gangmaker uit het nachtleven, in ruil voor unieke content of ervaringen. Zo kun je via Meister Drop-Ins artiesten, bartenders en performers boeken en online laten ‘indroppen’ tijdens een online feest, of één van de Meister Classes volgen waarin je dingen over de nachtcultuur kunt leren en inspiratie op kunt doen bij professionals.De campagne en website zijn niet in het Nederlands beschikbaar, maar zijn in het Engels ook op Nederland gericht.

www.save-the-night.com
www.jagermeister.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.