Marketing Report
[JUMP! Retail] Thoughtful Thursday met GiG Hard Seltzer nieuws

[JUMP! Retail] Thoughtful Thursday met GiG Hard Seltzer

Thoughtful Thursday is een wekelijkse webinar met gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail worden verschillende gasten door Frank Quix en Ernst-Jan Smids geïnterviewd over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers, zijn inspirerende ondernemersverhalen te horen en worden actualiteiten besproken.  

Deze week te gast bij Thoughtful Thursday: Bob Ponsen, Founder van GiG Hard Seltzer

Drie jaar geleden kwamen Bob, samen met zijn broer Max, met het idee om hard seltzer te introduceren in Nederland Na uitgebreid testen, ontwikkelen en proberen was daar GiG Hard Seltzer. Tijdens de sessie vraagt Ernst-Jan Bob naar de boeiende reis die hij samen met zijn broer tot nu toe heeft doorgemaakt. Hoe is het allemaal begonnen? Wat heeft hen geïnspireerd om GiG Drinks te creëren?

Kijken kan ook via deze link

www.drinkgig.com

www.jumpretail.nl

Lees ook:

[Column] Ernst-Jan Smids (JUMP! RETAIL): De jump van ALDI

30-05-2023 | 09:07:00
Deze maand heb ik ALDI gekozen als het merk dat sinds 2020 echt een jump laat zien en wat nog maar het begin is van wat er gaat komen. Aldi is in de winning mood om in 2025 Nr. 1 Discounter van Nederland te zijn.

[JUMP! Retail] Thoughtful Thursday met ChatGPT-expert David Boyle

26-05-2023 | 09:15:26
Thoughtful Thursday is een wekelijks webinar met gesprekken over retail. In samenwerking met JUMP! Retail worden verschillende gasten door Frank Quix en Ernst-Jan Smids geïnterviewd over de belangrijkste topics uit de boardroom van retailers, zijn inspirerende ondernemersverhalen te horen en worden actualiteiten besproken

[Column] Ernst-Jan Smids (JUMP! RETAIL): Een stap is geen jump

02-05-2023 | 09:43:00
Xenos, met 150 winkels alive and kicking terwijl het vijf jaar geleden nog op de nominatie stond omgekat te worden naar Casa-winkels

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.