Marketing Report
Jaarbeurs kiest voor mediabureau Zuiver Media nieuws

Jaarbeurs kiest voor mediabureau Zuiver Media

Na een korte bureauoriëntatie heeft Koninklijke Jaarbeurs gekozen om de media-activiteiten bij Zuiver Media onder te brengen. Het Rotterdamse mediabureau wordt verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en -inkoop van de organisatie, bekend van verschillende vak- en publieksbeurzen zoals Kampeer & Caravan Jaarbeurs en Vakantiebeurs.

Media, data en tooling

Jaarbeurs zocht naar de juiste partner om een volgende stap te maken op het gebied van media, data en tooling. De samenwerking omvat de communicatie- en mediastrategie, -planning en -inkoop voor ATL-campagnes in Nederland.

 Anita Kanters, Head of Marketing van Jaarbeurs: “We willen beter onderbouwde en meer data-gedreven beslissingen nemen in campagnes. In Zuiver Media hebben we een partner gevonden, die dat kan invullen, maar die ook ons ondernemerschap begrijpt en bereid is een stapje extra voor ons te zetten.”

Simon de Best, partner van Zuiver Media: “De ambitie, het ondernemerschap en de professionele kijk op marketing en communicatie van Jaarbeurs maakt dat wij uitzien naar deze samenwerking.”

www.zuivermedia.nl

Lees ook:

Van Gogh Museum kiest voor Zuiver Group

22-02-2024 | 10:32:00
Het bureau is hiermee verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en inkoop

Bever kiest na oriëntatie voor Havas Lemz

13-02-2024 | 12:33:00
Buitenwinkel Bever heeft na acht jaar met KesselsKramer te hebben gewerkt, gekozen voor Havas Lemz. De keuze is er gekomen na een uitgebreide bureau-orientatie

TBWA en Wefilm aan de slag voor DELA

11-01-2024 | 16:05:00
Uitvaartcoöperatie DELA kiest na een uitgebreide pitch voor een combinatie van twee creatieve bureaus: TBWA\NEBOKO en Wefilm Creative Agency.

Dentsu wint pitch BSH

20-12-2023 | 11:49:00
BSH is een wereldwijde onderneming met merken als Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau. 

Joe Public Amsterdam wint pitch AutoTrack

11-12-2023 | 13:08:00
AutoTrack, onderdeel van Automotive Mediaventions (van DPG Media en Mediahuis), heeft na een pitch gekozen voor Joe Public Amsterdam. Inmiddels is de eerste campagne van start gegaan

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.