Marketing Report
Jaarverslag KPN dankzij Born05 als online platform

Jaarverslag KPN dankzij Born05 als online platform

KPN publiceerde op 24 februari 2020 haar jaarverslag 2019. Het telecombedrijf heeft Born05 gevraagd een online platform te ontwikkelen voor het jaarverslag, met als doel het bereiken van een bredere doelgroep dan alleen financiële stakeholders. Op het platform zijn onder andere het jaaroverzicht, de belangrijkste prestaties en het waardecreatiemodel 2019 inzichtelijk gemaakt. Via een downloadtool is het gehele jaarverslag of zijn afzonderlijke hoofdstukken uit het verslag naar wens te downloaden. Het platform is geïntegreerd met de corporate website van KPN, waarmee contextuele crosslinks zijn gemaakt.

Laurens Beil, artdirector bij Born05: "Veel corporates delen hun jaarverslag in de traditionele persomgeving van hun website, wat niet altijd even spannend is. Daarom is het juist ontzettend tof dat KPN zijn jaarverslag op een unieke manier wil presenteren. Born05 was verantwoordelijk voor het concept, design en de techniek. De techniek is in deze editie verder doorontwikkeld. De omgeving heeft een nieuw concept en ontwerp gekregen, in de stijl van KPN’s recente campagne Het netwerk van Nederland."

Het KPN-jaarverslag 2019 is hier te vinden.

Credits:
Klant: KPN (Corporate Communicatie), Marjolein Drenth, Aline van Keulen, Edwin Bos | Bureau: Born05 | Strategie & Creatie: Laurens Beil en Timo Wilbrink | Projectmanagement: Maaike Luijer | Account: Erik Dijkhuizen

www.kpn.com
www.born05.com

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief