Marketing Report
Jasper Admiraal managing director van Kumpany

Jasper Admiraal managing director van Kumpany

Jasper Admiraal treedt aan als managing director en partner bij merkactivatiebureau Kumpany en videobureau BetterMatter in Amsterdam.

Hij is per direct verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de bureaus, en richt zich onder meer op de innovatie en de verdere digitale doorontwikkeling van de Kumpany propositie. Jan Paul de Wildt blijft CEO van het bureau en richt zich op de strategische groei van de onderneming.

Jan Paul de Wildt: “Ik ben inmiddels negen jaar directeur/eigenaar van Kumpany. Op dit moment verzamel ik een sterk directieteam en partnerstructuur om me heen, en is dit het juiste moment om Jasper deze rol te geven. Een jaar geleden kwam hij bij ons binnen met een bak aan marketingcommunicatie- en bureauervaring, en heeft Kumpany op de juiste route naar morgen gebracht. Met Jasper aan het roer en als nieuwe partner van ons bureau, zetten we onze stevige ambities nog meer kracht bij.”

Jasper Admiraal: “Dit is het ideale moment in mijn carrière om deze rol met beide handen aan te pakken en partner te worden van dit gevestigde bureau in merkactivatie. Ik heb altijd al veel ambitie gehad om te ondernemen en heb in de keukens van grote netwerkbureaus mogen kijken. Kumpany is volop in ontwikkeling, vooral in de combinatie van online en live merkactivatie. Het afgelopen jaar zijn we al een transitie doorgegaan, waardoor Kumpany nu klaar is voor de toekomst. Niets liever dan dat ik hier de aanjager van wil zijn.”

Kumpany is een merkactivatiebureau dat merken met mensen verbindt via online en live activaties, en hen in beweging krijgt door interactie. Dit leidt tot video, interactieve campagnes en live events die het verschil maken.

www.kumpany.nl 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.