Marketing Report
Jellow breidt verder uit naar Ierland

Jellow breidt verder uit naar Ierland

Het on-demand freelanceplatform Jellow breidt verder uit, en is naast Nederland en België vanaf komende zomer ook beschikbaar in Ierland.

Ierse freelancers en opdrachtgevers kunnen zich nu al via Jellow.ie aanmelden om straks de beste match te vinden. Ook is het mogelijk voor Ierse opdrachtgevers om Nederlandse of Belgische freelancers in te huren en visa versa. Hiermee realiseert Jellow meer werkgelegenheid voor freelancers en biedt daarbij opdrachtgevers de mogelijkheid om snel en eenvoudig de allerbeste specialisten in te kunnen huren.

Noel Wilson, CEO van Jellow: “Ierland is een interessante freelancemarkt die nu nog voornamelijk gedomineerd wordt door de intermediair. Binnenkort kunnen bedrijven in Ierland net als in België en Nederland ervaren hoe je sneller en goedkoper aan betere freelancers kan komen. Freelancers krijgen er een mogelijkheid bij om rechtstreeks en kosteloos in contact te komen met interessante opdrachtgevers zowel in Ierland als in de Benelux. Een mooie volgende stap in de verdere uitrol van Jellow"

Paul Verwilt, COO van Mediahuis “We kijken er ontzettend naar uit om Jellow ook in Ierland te lanceren, vooral in een tijd waarin de vraag naar freelancers toeneemt. Jellow is van grote meerwaarde voor werkgevers van elke omvang en biedt tegelijkertijd kansen aan freelancers om de meest geschikte job te vinden. We zijn er dan ook van overtuigd dat het succes van Jellow in Nederland en België, zich ook in Ierland zal herhalen.”

www.jellow.nl

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief