Marketing Report
Jellow verwelkomt 50.000ste freelancer

Jellow verwelkomt 50.000ste freelancer

Jellow heeft de 50.000ste freelancer verwelkomd op het on demand platform. In één jaar tijd is het platform ruim 20 procent gegroeid en hebben totaal 8342 freelancers zich aangemeld. De meeste freelancers in het Jellow-netwerk bevinden zich in schaarse vakgebieden, zoals web- en app-development, marketing & communicatie, HRM en management & organisatie.

De vraag naar freelance specialisten neemt nog steeds toe. Dit komt mede door de schaarste op de arbeidsmarkt en doordat bedrijven nu vaker projectmatig werken. Het inhuren van specialisten is hierdoor in een stroomversnelling gekomen.

Lars Evers, co-founder Jellow: “We zijn super trots dat we de 50.000ste freelancer mogen verwelkomen en dat we het afgelopen jaar zo’n snelle groei hebben weten te realiseren. Het gaat om freelancers die een compleet profiel hebben geregistreerd, dus inclusief uurtarief, beschikbaarheid, CV en naw-gegevens. Freelance-profielen die niet geheel compleet zijn, tonen we niet op het platform en worden ook niet meegerekend. Wij gaan voor kwaliteit. Naast het aantal freelancers, is ook het aantal opdrachtgevers de afgelopen maanden bijzonder snel gestegen. We hebben mooie klanten mogen toevoegen, zoals o.a. Deloitte, Ace (agencies), CitizenM, Amplifon en Albelli, die via ons gebruiksvriendelijke on demand platform in contact zijn met de beste freelance specialisten. Op naar de 100.000!”

www.jellow.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief