Marketing Report
Jeremiah Albinus is benoemd tot CEO fonQ

Jeremiah Albinus is benoemd tot CEO fonQ

Jeremiah Albinus is door de raad van commissarissen van fonQ benoemd als CEO en volgt daarmee per 1 mei 2020 Antoine Brouwer op. De CEO zat eerder in het directieteam als CMO en werkt al dertien jaar bij fonQ.

Jeremiah Albinus: "Antoine Brouwer heeft fonQ geprofessionaliseerd in mindset en systemen, een grote verhuizing gecoördineerd en een prachtige samenwerking met vtwonen neergezet. Als directieteam zijn we afgelopen jaren een weg in geslagen met enorme potentie: het online startpunt worden in home & living. Samen met mijn collega’s en onze partners ga ik de route voortzetten om alle huizen in Nederland en Vlaanderen wat fonQ te geven."

Antoine Brouwer heeft ervoor gekozen om zijn carrière buiten fonQ voort te zetten.

Ad Scheepbouwer, voorzitter van de raad van commissarissen fonQ: "Jeremiah Albinus is in de afgelopen jaren een drijvende kracht geweest achter de home & living propositie van fonQ. Door zijn strategische blik, verbindende vorm van leiderschap en draagvlak in de organisatie zijn wij ervan overtuigd dat hij de juiste kapitein is op het fonQ-schip."

Het huidige directieteam van fonQ bestaat naast Jeremiah Albinus als CEO, uit Erwin Schröder (CFO) en Michiel von Meyenfeldt (CCO).

Jeremiah Albinus is in 2007 bij fonQ begonnen als stagiair en werd vrij snel online-marketing manager. Vanaf de startup fase heeft hij een leidende rol gespeeld in de strategie van de onderneming, het merk en de ontwikkeling van het marketing-technologieplatform. In 2015 is Jeremiah Albinus toegetreden tot de directie.

www.fonq.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief