Jesse Mons Managing Director Robot Kittens

Jesse Mons Managing Director Robot Kittens

Jesse Mons, voorheen Head of Production bij Publicis Groupe, start per 31 maart 2021 als Managing Director en partner van het creatief technisch bureau Robot Kittens in Hilversum. Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de agency, en gaat samen met oprichters Tijmen Mulder en Niels Filmer het bureau operationeel verder professionaliseren. De rolverdeling van de andere directieleden verschuift hiermee: Tijmen Mulder krijgt de rol van Creative Director en Niels Filmer van Technical Director.

Tijmen Mulder, co-founder Robot Kittens: “We zijn zes jaar geleden begonnen met vijf mensen, inmiddels zijn we uitgegroeid naar negentien teamleden. Met de komst van Jesse kunnen we de professionalisering van Robot Kittens verder doorzetten. We zagen van beide kanten dat zijn ervaring en talenten goed aansluiten bij ons unieke DNA, en zijn dan ook erg blij dat hij zich aansluit bij ons team.”

Jesse Mons, Partner en Managing Director van Robot Kittens: “Robot Kittens is een unieke agency. Er staat een prachtige basis voor een creative powerhouse in technologie. Dit in combinatie met de knipoog, noem het de fun-factor, maakt het bijzonder. Ik deel de visie van Tijmen en Niels, en het was voor mij dan ook een logische stap om mezelf bij deze fantastische agency aan te sluiten. We staan aan de vooravond van veel mooie dingen, ik kijk er enorm naar uit om samen met het hele team het bureau naar de volgende stap te brengen.”

 www.robotkittens.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.