Marketing Report
Jesse le Grand commercieel directeur Awin Benelux

Jesse le Grand commercieel directeur Awin Benelux

Awin Benelux heeft Jesse le Grand aangesteld als commercieel directeur. Le Grand bekleedde al een zetel in het management als Client Services Director in de Benelux-vestiging van het affiliate marketingnetwerk, maar door vertrek van Wanja Allessie neemt Le Grand nu het stokje van haar over. 

Le Grand begon in 2008 als accountmanager bij het toenmalige Nederlandse affiliate netwerk M4N, groeide mee naar het internationale zanox en uiteindelijk Awin, waar hij verschillende commerciële rollen vervulde en deelnam aan het Axel Springer Top Talent-programma (2014-2016). Le Grand heeft zich als commercieel directeur ten doel gesteld de partners van Awin te helpen verder te ontwikkelen en groeien.

Le Grand: “Door mijn ervaring als Client Services Director bij Awin Benelux, maar ook door mijn vroegere werkervaring bij adverteerder GSM.nl, weet ik mij zeer goed te verplaatsen in onze publishers en adverteerders en hun wensen en behoeften te vertalen naar concrete acties. Ik ben dan ook van mening dat onze partners centraal moeten staan in alles wat wij doen. Alleen zo blijven wij partner of choice en kunnen wij gezamenlijk (publishers, adverteerders en netwerk) onze performance naar een hoger niveau blijven tillen.”

Lauri Koop, Managing Director van Awin Benelux: “Jesse heeft een passie voor management en dit steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij weet als geen ander ons te inspireren en uit te dagen om het beste uit onszelf te halen. En dit heeft tot vele successen geleid. Ik heb er daarom alle vertrouwen in dat Jesse zijn nieuwe rol als commercieel directeur uitstekend gaat vervullen.”

www.awin.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief